Kribbe Werking

spelenKribbekrabbel wil via zijn werking vooral rust, veiligheid en structuur bieden. De begeleid(st)ers zijn gekwalifiseerd volgens hun opleiding, ervaring, motivatie en gedrevenheid. Het kinderdagverblijf staat erop een huiselijke sfeer te creëren, en een ontmoetingsplaats te zijn voor kinderen en hun ouders.Veel gestelde vragen:

De drie belangrijkste dagactiviteiten:

1.Spelen
spelen2

Kinderen hebben in Kribbekrabbel kans om zich uit te leven met hun favoriete speelgoed, met toffe knutselwerken, leuke prentenboeken etc. Elke leeftijd heeft de kans om zich op hun niveau te ontwikkelen en een aangename dag te beleven. Er is een speelruimte van 33m² waar baby's en peuters gescheiden kunnen spelen. Naast deze ruimtes zijn er eetruimtes die ook gebruikt kunnen worden om te knutselen. Kribbekrabbel heeft ook een speeltuin aangepast voor de allerkleinste. Leuke speeltuigen, zacht gras en planten zodat de kinderen contact houden met de natuur en omgeving.

2.Slapen
slapen

Alle kindjes hebben in Kribbekrabbel hun persoonlijk bedje. Dit is heel belangrijk om de kinderen een goede rust te garanderen. Een vertrouwde rustplaats is hierin zeer belangrijk. Baby's en peuters slapen in een afzonderlijke ruimte. Zo kunnen kinderen naar eigen behoefte rusten.

3.Eten
eten

De maaltijden zijn zeer gevarieerd. Vis, vlees, pasta's, verschillende groentes, aardappelen of rijst, ze komen allemaal aan bod. We hebben oog voor gezonde bereidingen. Voor de allerkleinste is er in de namiddag fruitpap en voor de peuters een stukje fruit. Het weekmenu kunt u raadplegen in het dagverblijf.